Voor wie is SIEM?

Voor wie is Siem?

Eén adhoc-actie en dan?

Kijk naar het grotere plaatje

Het mkb schakelt regelmatig bureaus in om campagnes te voeren. Het probleem is dat vaak de kennis mist om de hulpvraag helder te formuleren. Het gevolg is dat er vaak ad-hoc iets opgeleverd wordt en er niet gekeken wordt naar het grote plan in zijn geheel.

Vragen die dan blijven borrelen zijn: Waarom kiest het bureau voor deze weg? Heb ik als bedrijf wel het juiste gedaan? Of heb ik niet te  veel betaald? Dit zijn vragen en onzekerheden die Siem kan oplossen.  Ik kijk naar het grote geheel en koppel het juiste bureau aan een bedrijf. Met als resultaat een tevreden klant die weet wat hij krijgt, tegen welke prijs. En behalve de juiste match maken, kan ik indien wenselijk, het project van A tot Z begeleiden.

“Siem heeft mij geholpen om de ankers van mijn merk te benoemen, om het steviger en herkenbaarder te maken. Carine
vroeg door, was kritisch, schrapte en wist samen te brengen tot de essentie. Een boeiend en leerzaam traject, waarin vooral haar gedegen vakkennis in combinatie met haar grappigheid mij pakte. Ze maakt waar wat ze belooft en neemt je op haar eigen innemende wijze mee”

Nicolien Verrips

Bekijk case

“Naast een prettig persoon, is Carine buitengewoon kundig in haar vak, gedreven en enthousiast. Ze weet uitstekend door te dringen tot de kern van een merk. Maar het belangrijkst, ze geeft op een strategische maar nog steeds eenvoudige manier aan hoe we ons merk verder uitbouwen, welke content we moeten benadrukken en op welke manier we kunnen zorgen dat de merkbeleving consequent blijft. Vervolgens maakt ze van deze complexe materie naast duidelijke rapportages ook nog, als resultaat, een duidelijk plan van aanpak waar we ook echt iets aan hebben! Dit geeft ons nu al een duidelijk richting op een pad waarbij Carine ook verder helpt. Van harte aanbevolen!”

Jan Spiegelenberg – Box-it-up

Bekijk case

“Carine heeft ons met een heldere, open en tegelijkertijd ook kritische blik geholpen bij het ontwikkelen van onze merkstrategie. Ze heeft op een pragmatische manier ons -ook met veel humor trouwens- inzicht gegeven in onze marktpositie en geholpen met het bepalen van onze nieuwe marktpositionering en identiteit. Vervolgens was haar advies en begeleiding bij de restyling van onze huisstijl, de ontwikkeling van de communicatiemiddelen en nieuwe website enorm waardevol. Ze heeft hierbij vanuit haar grote netwerk de juiste partners ingeschakeld. We zijn oprecht blij met het resultaat, top. Carine heel veel dank daarvoor…!”.

Richard Bos – Margadant
Bekijk case

"Siem heeft onze merkstrategie verwoord. Ze liet ons zien hoe wij ons merk het beste konden activeren. En hoe we onze merkbekendheid bij de consument konden vergroten. Ook schakelde Siem het juiste bureau in. Nu kunnen wij online de juiste stappen nemen. Carine gaf ons houvast. Zij voelde heel goed aan waar wij behoefte aan hadden en wat bij ons paste”.

Robert Ruesink -  Hatland
Bekijk case

Previous

Next

Ben jij
ondernemer in het MKB? En loop je weleens rond met de volgende vragen?
Ik ben nu succesvol, maar is mijn merk wel klaar voor de toekomst?
Is mijn merk sterk genoeg en online onderscheidend?
Ik doe ‘iets’ online, maar investeer ik wel in het juiste?

Dan is het tijd om met Siem in zee te gaan! Ik lever de basis: een strategie waar je op voort kan borduren.
Dat betekent dat je niet telkens opnieuw moet beginnen. Wat jou onder aan de streep geld bespaart.

We hebben ons privacybeleid geüpdatet. De vernieuwde privacyverklaring is hier te lezen.